Ismertető

Pajkos óvoda telephely bemutatkozója

Hitvallásunk:

„ A világon a legnagyobb különbség a között van, hogy mik vagyunk, és mik lehetnénk.”

(Ben Herbster)

E különbségnek a fokozatos csökkentése jelenti számunkra a nevelést.

 

Figyelemmel kísérjük a gyermek biológiai érését, nem sürgetjük őket a tevékenységek végzése során. A nap minden percében nevelünk, minden szavunkkal, viselkedésünkkel igyekszünk példát mutatni a gyermeknek.

Egyéni arculatunk-, és pedagógiai munkánk biztosítéka a napi nevelő munkánk, amelyben a gyermekek alapvető tevékenysége a játék, a játékos tevékenységen alapuló képességfejlesztés kap hangsúlyt:

Picikhez

Alkalmazkodó

Játékos

Képességfejlesztő

Ovodai

Sajátos program

 

Célunk: a vidám, pajkos, boldog, egészséges gyermekkor biztosítása, óvodásaink személyiségének sokoldalú fejlesztése.

„Pajkos a gyermek, amióta világ a világ”, ezért ezt a belső késztetést használjuk ki fejlesztésük érdekében úgy, hogy olyan irányba tereljük a pajkos gyermeket, hogy a fejlesztési elképzelésünk találkozzon érdeklődési körével, egyéniségével, fejlettségi szintjével.

 

Pedagógiai munkánkat sok humorral, játékkal, játékos tevékenységekkel, egyéni képesség-fejlesztéssel, kreativitás-, és problémamegoldó gondolkodás fejlesztésével valósítjuk meg. Ehhez a családok partneri együttműködésére számítunk.

 

Örömmel fogadjuk óvodánkba azokat a családokat, akik azonosulni tudnak nevelési elveinkkel és bizalommal, őszintén fordulnak hozzánk gyermekeik nevelése érdekében.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA